Solidaritat empresarial per fer possible la nova seu de projecte Boscos de Muntanya

Rate this post

Al 2020, la Fundació Projecte Boscos de Muntanya, una organització sense ànim de lucre que des del 2007 treballa per promoure la conservacó i la millora dels boscos i paisatges de muntanya als Pirineus catalans, va adquirir la seva nova seu, un espai que no solament permetrà al seu equip treballar millor sinó també rebre de forma més adient la gran quantitat de voluntaris (més de 500) que cada any participen als diversos programes que duu a terme la fundació, com per exemple, les estades al bosc.

Donat el tipus d’activitats que es duen a terme, Boscos de Muntanya també té la necessitat de disposar d’un espai d’emmagatzematge de materials i eines que es fan servir de forma directa en les tasques de gestió forestal, restauració de camins i construccions de pedra seca i bioenginyeria com també totes aquelles tasques de suport als voluntaris com la preparació d’aliments.

Si bé es tracta d’una construcció ja existent ubicada al mig de Llavorsí, aquesta nova seu està pensada per tal d’aplicar criteris d’economia circular en tot el que sigui possible.

Disposar d’una nova seu per a una entitat ambiental és una necessitat però també un gran repte donat que condicionar-la suposa també una gran despesa i les entitats de mitjana o petites dimensions no solen disposar de pressupostos per projectes extraordinaris d’aquesta envergadura. En aquest cas, la solidaritat de les empreses està facilitant el procés donat que l’empresa Roca ha donat tots els sanitaris i el material necessari per al lavabo i Schneider Electric aporta el material per la instal·lació elèctrica del local.

Boscos de Muntanya també estrena un nou dossier per a les empreses, en aquest enllaç podeu descarregar-lo i conèixer millor la seva causa i les diverses formes de sumar-s’hi.