Dofins de tramuntana

Promou la conservació dels ecosistemes marins de la zona del Canyó del Creus i de la població de dofins mulars de la zona.

3/3 - (6 votes)
El projecte DOFINS DE TRAMUNTANA se centra en l'estudi i conservació de la població de dofins mulars i altres espècies de cetacis que habiten la zona i pretén impulsar el desenvolupament territorial a través de la conservació dels valors naturals, del Parc Natural del Cap de Creus, integrant al sector pesquer i també al turístic.
494

494 dofins identificats i 85 cries albirades

67%

el 67% dels albiraments presentaven cries

3+21

3 confraries implicades i 21 patrons implicats.

Entitat

Associació SUBMON

Entitat

Fundació “la Caixa”

Entitat

Fundación Biodiversidad

Entitat

Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava

Empresa

LUSH fresh handmade cosmetics

L’objectiu principal és implicar als pescadors locals en l’estudi i conservació de la població del dofí mular present a la zona i, alhora, oferir l’oportunitat de donar un valor afegit al seu recurs pesquer. Aquest serà el 3r any de campanya i el projecte ha comptat amb col·laboracions molt diverses: des de la Fundación Biodiversidad del Ministeri per la Transició Ecològica – a través del Programa Plenamar, cofinançat pel FEMP – o el GALP Costa Brava, fins a marques compromeses amb el medi ambient com Lush -mitjançant les seves iniciatives “Charity Pot” i “Charity Party”- i altres entitats com la Fundació Obra Social “La Caixa”.

 

Projectes relacionats

Uttopy

Moda i disseny a favor de grans causes

 

Veure tots

Contacta'ns

Si vols saber més sobre Tàndem