Participa al Marketplace 2018

Rate this post

El proper 17 d’octubre tindrà lloc el Marketplace Ambiental d’aquest any 2018 al Centre Cultural El Born de Barcelona.

Aquest any, el Marketplace i els Premis EMAS Catalunya 2018 compartiran espais i activitats amb l’objectiu que les empreses participants als Premis EMAS coneguin les experiències de col·laboració en Tàndem i els projectes de les entitats.

Per tal de visualitzar les activitats de les entitats, aquest any es pot participar de la següent manera:

  • PRESENTACIÓ D’UN PROJECTE A LA SESSIÓ PLENÀRIA I ALS PUNTS D’INFORMACIÓEls projectes de les entitats que siguin seleccionats, tindran l’oportunitat d’explicar-los en sessió plenària. Les mateixes entitats disposaren d’un estand per donar informació als interessats durant tot el matí. Aquests punts d’informació disposaran d’un plafó amb la informació del projecte i de l’entitat. Al finalitzar la jornada l’entitat es podrà quedar amb el plafó del seu projecte. Per participar-hi les entitats han d’enviar la fitxa de presentació de projectes que us trametem en aquest enllaç abans del 20 de juliol al correu info@tandem.cat  Posteriorment les entitats que resultin seleccionades abans de finals de juliol ens hauran de fer arribar la informació que es relaciona tot seguit (Logotip de l’entitat en alta resolució, 4 imatges del projecte en alta resolució i text (1 frase) per al plafó).
  • EXPOSANT UN PRODUCTE DE CUSTÒDIA DEL TERRITORIAl Marketplace es disposarà d’un zona de degustació i venda de productes de custòdia del territori. És una oportunitat per donar a conèixer tant els productes com els projectes de les entitats que hi ha al darrera. Les entitats que estiguin interessades a participar-hi, han d’enviar un correu a info@tandem.cat manifestant l’interès abans del 20 de juliol. L’organització es posarà en contacte amb elles posteriorment per donar més detalls d’aquesta formula de participació.
  • PRESENTANT CANDIDATURA ALS PREMIS EMASEls Premis EMAS estan adreçats a les empreses i altres organitzacions registrades en EMAS, però aquest any, hi ha una categoria específica oberta a entitats i empreses, encara que no siguin EMAS, és el premi al millor projecte en Tàndem. En  aquesta categoria es  premiarà el millor projecte de col·laboració en matèria de medi ambient que s’hagi portat a terme de manera conjunta entre una organització i una o més  entitats/organitzacions. L’objectiu d’aquesta cooperació ha d’incorporar beneficis adreçats tant a l’organització o empresa com al partner del tercer sector. El termini per a presentar les candidatures és el 20 de setembre. Es pot accedir a les bases d’aquest premis en aquest enllaç

I si només vols assitir a l’acte, inscriu-te en aquest formulari 

Us animem a participar-hi.