Marketplace Palau de Pedralbes

30 de novembre del 2016 al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Jornada anual del projecte Tàndem on es troben empreses, entitats, institucions, grups de recerca i particulars per fer créixer la seva xarxa de contactes en l’àmbit del medi ambient i desenvolupar nous projectes amb valor social.

32

empreses

41

entitats

16

projectes presentats

Programa

+

9.00 h
Registre dels participants

9.30 h
Cafè de benvinguda i espai de trobada
Aquest espai està dissenyat amb l'objectiu d'afavorir els primers contactes entre els participants.

10.00 h
Inauguració institucional i presentació d’experiències
Un tast d'experiències de col·laboració entre empreses i entitats que serveixin d'inspiració.

Sra. Marta Subirà, secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Presentació d’experiències

  • Refugis WN de fauna i flora. Colonial, Fundació Word Nature.
  • “CompensaNatura”, implicació per a la preservació de boscos madurs i d’alt valor natural. Aplicació pràctica de la responsabilitat corporativa. Ajuntament Vallfogona de Ripollès,  Probike & Intemperie, Acciónatura.

11.15 h
Punts Àgora
Presentació simultània de Projectes d’empreses i entitats que busquen col·laboradors.

12.45 h
Pausa energètica: un menú amb valor afegit ambiental i social

13.45 h
Master Class: comunicació, empresa i biodiversitat
De la mà de reconeguts experts en la matèria, parlarem del binomi “Empresa i Biodiversitat” i del valor de la comunicació en relació a les iniciatives ambientals de les empreses.

Rafael Sardà (Ph.D., MBA) (Barcelona, 1957). Llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona, Ph.D. en Ecologia (Premi Extraordinari de la Universitat en 1984) i MBA per l'escola de negocis ESADE. És investigador científic del Consell Nacional d'Investigacions Científiques (CSIC) des de 1991 i Professor Asociat del “Departament de Operations, Innovation and Data Science” d'ESADE des de 1993 on apropa el medi ambient al món empresarial.

És cofundador del grup Empresa i Medi Ambient de l'Aliança Global d’Educació en gestió empresarial (CEMS).

Imma Pérez, Máster en Direcció de Màrqueting i Comunicació per UOC, postgraus en Comunicació, RSE i Igualtat, és llicenciada en Història per l'UB. És directora de Nottopic, on integra la comunicació, la sostenibilitat i la innovació amb resultats tangibles potenciant l'autenticitat i la diferenciació d'organitzacions i territoris.

Desenvolupa la seva activitat a l'àmbit de l'empresa, tercer sector  i Administració Pública mitjançant la creació de comunitats d'innovació responsable.

Forma part del rànquing d' influencers en RSE #Top250,  és col·laboradora del Departament de Comunicació Corporativa i Sostenibilitat d'Unilever España i bloguera especialitzada en comunicació de la sostenibilitat a diferents publicacions.

15.00 h
Tancament de la jornada

Experiències Tàndem

 

Espai que permet conèixer Tàndem, presentació de projectes que ja funcionen i que mostren diferents formes de col·laboració. Vol ser un tast d’experiències entre empreses i entitats que serveixin d’inspiració. Veure els projectes Tandem

+

Experiències presentades

CompensaNatura Projecte Selvans

Saber-ne més

Fundacio World Nature i Colonial

Saber-ne més

Punts Àgora

 

En aquest espai els participants poden conèixer projectes presentats tant per part d’empreses com d’entitats que busquen col·laboradors. Els projectes es presenten en diferents punts simultàniament, cada participant pot escollir entre les diferents presentacions.

+

Projectes presentats:

Masterclass

 

De la mà de reconeguts experts en la matèria, hem parlat del binomi “Empresa i Biodiversitat” i del valor de la comunicació en relació a les iniciatives ambientals de les empreses.

+

El suro d'experiències

 

Durant tot el Marketplace, en aquest espai, els participants tindreu la possibilitat de conèixer el programa de visites de camp a projectes d’entitats ambientals.

+

Meeting point - Punt de trobada

 

Aquest és el punt físic on trobar-se a la jornada amb les persones amb què hagueu acordat una reunió abans del Marketplace.

Empreses i entitats participants

 

Galeria

Notícies

Ampliem terminis per presentar candidatura als Premis EMAS Catalunya 2020 en la candidatura Millor projecte en Tàndem

Nou termini de presentació de candidatures als Premis EMAS Catalunya 2020: 30 d’octubre del 2020 Presenta la teva candidatura en Tàndem! Els Premis EMAS Catalunya es realitzen cada dos anys i estan adreçats a qualsevol organització registrada EMAS que disposi com a mínim d’un centre ubicat a Catalunya. Són un estímul per promoure la millora…

Llegir més

#ReceptaAmiga #TandemCat

Aquesta iniciativa en tàndem es va iniciar el 22 d’abril de 2020, Dia de la Terra, amb la publicació d’una sèrie de receptes creatives fetes amb productes ecològics de custòdia del territori d’entitats ambientals del país. Amb aquesta nova acció en tàndem es vol contribuir a fer difusió de la nostra biodiversitat i de la prevenció…

Llegir més

El Marketplace 2019 amplia les aliances entre empreses i entitats

El 13 de novembre va tenir lloc, a l’Hotel Alimara de Barcelona, la jornada Marketplace ambiental 2019 del projecte Tàndem. En aquest Marketplace ambiental, en la seva novena edició, es van trobar empreses, entitats, institucions, grups de recerca i altres parts interessades per fer créixer la seva xarxa de contactes en l’àmbit del medi ambient…

Llegir més

Contacta'ns

Si vols saber més sobre Tàndem