Cafè Networking Natura 18 juny

Jornades del projecte Tàndem on es troben empreses, entitats, institucions, grups de recerca i particulars per fer créixer la seva xarxa de contactes en l’àmbit del medi ambient i desenvolupar nous projectes amb valor social.

6

empreses

6

entitas

3

administracions

6

projectes presentatsPrograma

+

Què esmorzaràs el 18 de juny?

18/06/2021

En el dia de la gastronomia sostenible, esmorza alguna cosa especial! Saps que és un producte de custòdia del territori? I conèixes quin impacte genera el fer servir aquests productes en el teu menú? Saps com "salvar" un aliment? Si vols innovar i afegir un toc de biodiversitat en els teus plats i ser part del canvi cap a una alimentació més sostenible, vine a fer el cafè amb la Sandra Carrera (Xarxa per la Custòdia de la Natura) i el conjunt d'entitats productores d'aliments de custòdia del terrirori. Comptarem amb la participació de la Marina Barroso (Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible i Polítiques Alimentàries - Ajuntament de Barcelona)

Programa Cafè Networking Natura 18_6_21

DOSSIER_PRODUCTES_ENTITATS_SP

 

Notícies

Ajudem a implantar estratègies de biodiversitat a les empreses

Aquest nou projecte té per objectiu la inclusió d’aspectes relacionats amb la conservació i la gestió de la biodiversitat en el marc d’empreses i organitzacions amb sistemes de gestió ambiental (SGA) L’acció té per objectiu la creació d’una guia que serveixi d’ajuda per la integració d’aquests aspectes en el dia a dia de les empreses. Si…

Llegir més

Contacta'ns

Si vols saber més sobre Tàndem