Ja tenim els premiats al Millor projecte en Tàndem 2021

1/3 - (1 vote)

Els guanyadors al Millor projecte en Tàndem 2021 són: Omplim. Gestió i edificació responsable, Xarxa per a la Conservació de la Natura i Concep-t pel projecte: “Compensa la teva construcció”

Aquest projecte té l’objectiu de restaurar espais propers als projectes d’habitatges que desenvolupa l’empresa de construcció Omplim compensant els metres quadrats edificats amb restauracions ambientals d’alt valor ecològic, en coordinació i en tàndem, amb la XCN i Concep-t.

Enhorabona als tres pel gran projecte!

D’esquerra a dreta: Albert Serra (Concep-t), Sandra Carrera (XCN), i Marcel Compte (Omplim. Gestió i edificació responsable) amb els trofeus al Millor projecte en tàndem en el marc dels Premis EMAS Catalunya 2021 del passat 9 de juny.En aquesta edició s’han presentat totes aquestes candidatures:

En aquesta edició s’han presentat també aquests projectes en tàndem. Tots ells amb una gran qualitat:

Agbar i Institut Català d’Ornitologia amb el projecte “BiObserva“. Programa de voluntariat ambiental basat en ciència ciutadana. Els empleats d’Agbar, sota una formació inicial, reporten les observacions d’ocells durant la jornada laboral. Les dades s’utilitzen com a bioindicadors interns i s’integren en les bases de dades de l’ICO i de plataformes internacionals.

Ecostudi i Bicicleta Club de Catalunya amb el projecte “ReBiCIcla”. Projecte orientat a la recuperació i reutilització de bicicletes per a finalitats socials. A més, es fan accions de sensibilització en els camps de la reparació i la reutilització contribuint a dinamitzar negocis locals i la mobilitat de determinats col·lectius.

Epson Ibérica i GEPEC amb el projecte “Patis vius”. Projecte per foment de la biodiversitat i el valor dels patis verds a les escoles. A més dels elements de comunicació creats, l’escola rep xerrades formatives sobre els beneficis ambientals, psicològics, sanitaris i econòmics del foment de la biodiversitat.

Museu Vida Rural i Pau Costa Foundation amb el projecte “Jugar amb foc”. Exposició organitzada i produïda conjuntament amb l’objectiu d’interpel·lar i fer reflexionar al visitant sobre la gestió actual dels boscos i també de les zones rurals. L’exposició també encetarà una gira per d’altres museus i centres culturals.

Selvans, Font Vella i Ajuntament de Sant Hilari Sacalm amb el projecte “Custòdia i valorització dels serveis ecosistèmics dels boscos madurs”. Projecte per a la creació de la reserva forestal de la Font Vella mitjançant la compensació de l’ocupació del sol segellat de la fàbrica, la preservació d’una xarxa de corredors biològics i l’estudi de nous itineraris forestals saludables i de funcionalitat terapèutica. 

Siemens Mobility (Fàbrica de Cornellà) i MiraNatura amb el projecte “Caixes niu”. Projecte d’instal·lació i seguiment de caixes niu a les instal·lacions de l’empresa amb l’objectiu de promoure la fauna avícola autòctona. El projecte proporciona petites zones verdes amb una vegetació que afavoreix la flora i la fauna d’aquestes aus.

Cementiri Roques Blanques, Melvida, Esclatec i projecte Aristeu amb el projecte “Apiari didàctic”. Activitats pel foment de la protecció de les abelles promovent la sensibilització i la consciència social a través de la divulgació i l’aprenentatge, reforçant el compromís amb entitats que treballen amb col·lectius en situació o risc de vulnerabilitat.