El Marketplace 2019 amplia les aliances entre empreses i entitats

Rate this post

El 13 de novembre va tenir lloc, a l’Hotel Alimara de Barcelona, la jornada Marketplace ambiental 2019 del projecte Tàndem.

En aquest Marketplace ambiental, en la seva novena edició, es van trobar empreses, entitats, institucions, grups de recerca i altres parts interessades per fer créixer la seva xarxa de contactes en l’àmbit del medi ambient i desenvolupar nous projectes amb valor social i ambiental. Es van conèixer projectes en tàndem que ja han estat un èxit i es van donar a conèixer d’altres a la recerca de col·laboració.

En aquesta edició es van presentar 22 projectes i es va donar informació buscant una posada en comú, tant per part de l’administració catalana com d’empreses, dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

L’objectiu va ser exposar les potencials sinergies en el marc de la gestió ambiental de l’empresa i de les col·laboracions amb entitats ambientals com a principals actors per aconseguir la implementació real en els projectes que es poguessin portar a terme en tàndem.

Tota la informació sobre la jornada a l’apartat específic Marketplace 2019