Comença el treball del Tàndem LAB 2017. 1ª sessió de treball

Rate this post

El passat 23 de maig va tenir lloc, al Palau Macaya de Barcelona, la primera sessió del Tàndem LAB 2017. Aquest any, en el marc de l’Any Internacional del Turisme Sostenible declarat per part de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), s’ha creat el grup de treball sobre el Turisme sostenible a la natura: com generar oportunitats de negoci contribuint a la conservació de la biodiversitat.

Aquesta nova experiència Tàndem LAB està formada per un grup reduït de persones que provenen d’entorns professionals i disciplines diferents que durant 2 sessions reflexionaran sobre el Turisme sostenible a la natura per tal de crear coneixement i proposar oportunitats i solucions als reptes que se’ls plantegen. Aquest espai intenta estimular iniciatives que afavoreixin la creació de nous mercats, l’eco innovació i l’increment del valor social de productes i/o serveis en aquest camp.

A la primera sessió de treball es va presentar, a les diferents parts interessades assistents, un llistat de 15 reptes per fer del turisme de natura (ecoturisme) una eina per afavorir la conservació de la Biodiversitat a Catalunya i van prioritzar-ne 4. A continuació es va començar a treballar per caracteritzar-los d’una manera més especifica i obtenir, així, l’estat de la situació actual dels 4 reptes escollits com a prioritaris.