Dofins de tramuntana

Promou la conservació dels ecosistemes marins de la zona del Canyó del Creus i de la població de dofins mulars de la zona.

Valora el projecte entre 1 i 3

El projecte DOFINS DE TRAMUNTANA se centra en l'estudi i conservació de la població de dofins mulars i altres espècies de cetacis que habiten la zona i pretén impulsar el desenvolupament territorial a través de la conservació dels valors naturals, del Parc Natural del Cap de Creus, integrant al sector pesquer i també al turístic.

dofins mulars identificats, dels quals 41 són cries

En més del 50% dels albiraments hi havia presència de cries.

3 confraries implicades i 21 patrons implicats.

Entitat

Associació SUBMON

Entitat

Obra social "La Caixa"

Entitat

Fundación Biodiversidad

Entitat

Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava

Empresa

LUSH fresh handmade cosmetics

Valora el projecte entre 1 i 3

L’objectiu principal és implicar als pescadors locals en l’estudi i conservació de la població del dofí mular present a la zona i, alhora, oferir l’oportunitat de donar un valor afegit al seu recurs pesquer. Aquest serà el 3r any de campanya i el projecte ha comptat amb col·laboracions molt diverses: des de la Fundación Biodiversidad del Ministeri per la Transició Ecològica – a través del Programa Plenamar, cofinançat pel FEMP – o el GALP Costa Brava, fins a marques compromeses amb el medi ambient com Lush -mitjançant les seves iniciatives “Charity Pot” i “Charity Party”- i altres entitats com la Fundació Obra Social “La Caixa”.

 

Projectes relacionats

Valora el projecte entre 1 i 3

Pont solidari

Un pont per donar pas a la solidaritat

 
Valora el projecte entre 1 i 3

Eco Làmpades

Convertim cintes de rebuig en eco làmpades

 

Veure tots

Contacta'ns

Si vols saber més sobre Tàndem