Marketplace Palau de Pedralbes

Valora el projecte d\’1 a 3 30 de novembre al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Jornada anual del projecte Tàndem on es troben empreses, entitats, institucions, grups de recerca i particulars per fer créixer la seva xarxa de contactes en l’àmbit del medi ambient i desenvolupar nous projectes amb valor social.

32

empreses

41

entitats

16

projectes presentats

Programa

+

9.00 h
Registre dels participants

9.30 h
Cafè de benvinguda i espai de trobada
Aquest espai està dissenyat amb l'objectiu d'afavorir els primers contactes entre els participants.

10.00 h
Inauguració institucional i presentació d’experiències
Un tast d'experiències de col·laboració entre empreses i entitats que serveixin d'inspiració.

Sra. Marta Subirà, secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Presentació d’experiències

  • Refugis WN de fauna i flora. Colonial, Fundació Word Nature.
  • “CompensaNatura”, implicació per a la preservació de boscos madurs i d’alt valor natural. Aplicació pràctica de la responsabilitat corporativa. Ajuntament Vallfogona de Ripollès,  Probike & Intemperie, Acciónatura.

11.15 h
Punts Àgora
Presentació simultània de Projectes d’empreses i entitats que busquen col·laboradors.

12.45 h
Pausa energètica: un menú amb valor afegit ambiental i social

13.45 h
Master Class: comunicació, empresa i biodiversitat
De la mà de reconeguts experts en la matèria, parlarem del binomi “Empresa i Biodiversitat” i del valor de la comunicació en relació a les iniciatives ambientals de les empreses.

Rafael Sardà (Ph.D., MBA) (Barcelona, 1957). Llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona, Ph.D. en Ecologia (Premi Extraordinari de la Universitat en 1984) i MBA per l'escola de negocis ESADE. És investigador científic del Consell Nacional d'Investigacions Científiques (CSIC) des de 1991 i Professor Asociat del “Departament de Operations, Innovation and Data Science” d'ESADE des de 1993 on apropa el medi ambient al món empresarial.

És cofundador del grup Empresa i Medi Ambient de l'Aliança Global d’Educació en gestió empresarial (CEMS).

Imma Pérez, Máster en Direcció de Màrqueting i Comunicació per UOC, postgraus en Comunicació, RSE i Igualtat, és llicenciada en Història per l'UB. És directora de Nottopic, on integra la comunicació, la sostenibilitat i la innovació amb resultats tangibles potenciant l'autenticitat i la diferenciació d'organitzacions i territoris.

Desenvolupa la seva activitat a l'àmbit de l'empresa, tercer sector  i Administració Pública mitjançant la creació de comunitats d'innovació responsable.

Forma part del rànquing d' influencers en RSE #Top250,  és col·laboradora del Departament de Comunicació Corporativa i Sostenibilitat d'Unilever España i bloguera especialitzada en comunicació de la sostenibilitat a diferents publicacions.

15.00 h
Tancament de la jornada

Experiències Tàndem

 

Espai que permet conèixer Tàndem, presentació de projectes que ja funcionen i que mostren diferents formes de col·laboració. Vol ser un tast d’experiències entre empreses i entitats que serveixin d’inspiració. Veure els projectes Tandem

+

Valora el projecte d\'1 a 3

Experiències presentades

CompensaNatura Projecte Selvans

Saber-ne més

Fundacio World Nature i Colonial

Saber-ne més

Punts Àgora

 

En aquest espai els participants poden conèixer projectes presentats tant per part d’empreses com d’entitats que busquen col·laboradors. Els projectes es presenten en diferents punts simultàniament, cada participant pot escollir entre les diferents presentacions.

+

Valora el projecte d\'1 a 3

Projectes presentats:

Masterclass

 

De la mà de reconeguts experts en la matèria, hem parlat del binomi “Empresa i Biodiversitat” i del valor de la comunicació en relació a les iniciatives ambientals de les empreses.

+

El suro d'experiències

 

Durant tot el Marketplace, en aquest espai, els participants tindreu la possibilitat de conèixer el programa de visites de camp a projectes d’entitats ambientals.

+

Meeting point - Punt de trobada

 

Aquest és el punt físic on trobar-se a la jornada amb les persones amb què hagueu acordat una reunió abans del Marketplace.

Valora el projecte d\'1 a 3

Empreses i entitats participants

 

Galeria

Notícies

Tanquem el Tàndem LAB 2017

Valora el projecte d\’1 a 3 S’han iniciat els treballs de desenvolupament de projectes col·laboratius sorgits en les sessions de treball Tàndem LAB 2017 i Marketplace. Així mateix, s’està començant a treballar amb els promotors dels projectes per explorar la viabilitat de les propostes per tal de fer-les possibles durant el 2018. Si vols col·laborar…

Llegir més

Fes Tàndem al Marketplace ambiental 2017 en el marc del Fòrum ENS

Valora el projecte d\’1 a 3 El 18 i 19 d’octubre a Can Trona, Vall d’en Bas, La Garrotxa, tindrà lloc el Marketplace 2017 del projecte Tàndem en el marc del Fòrum ENS (Ecoturisme, Natura, Sostenibilitat). La Generalitat de Catalunya, a través de la seva Taula d’Ecoturisme i en col·laboració amb el projecte Tàndem organitza…

Llegir més

Ja hem acabat la 2ª sessió de treball del Tàndem LAB 2017

Valora el projecte d\’1 a 3 El 21 de juny es va celebrar al Palau Macaya de Barcelona, la segona sessió del Tàndem LAB 2017. En aquesta sessió es van continuar treballant els 4 reptes escollits com a prioritaris a la primera sessió i es van posar les bases per crear projectes que puguin donar…

Llegir més

Comença el treball del Tàndem LAB 2017. 1ª sessió de treball

Valora el projecte d\’1 a 3 El passat 23 de maig va tenir lloc, al Palau Macaya de Barcelona, la primera sessió del Tàndem LAB 2017. Aquest any, en el marc de l’Any Internacional del Turisme Sostenible declarat per part de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), s’ha creat el grup de treball sobre el Turisme…

Llegir més

Contacta'ns

Si vols saber més sobre Tàndem