Tàndem promou la col·laboració win-win entre empreses i entitats sense ànim de lucre per desenvolupar projectes ambientals de caràcter innovador i amb valor social.

Passem de la teoria a la pràctica responent a necessitats, generant oportunitats innovadores i sintonitzant amb l’entorn i el territori.

Tàndem és un projecte del Departamemt d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i el Club EMAS (Associació d’organitzacions registrades EMAS a Catalunya)

Saber-ne més

Marketplace

Jornades del projecte Tàndem on es troben empreses, entitats, institucions, grups de recerca i particulars per fer créixer la seva xarxa de contactes en l’àmbit del medi ambient i desenvolupar nous projectes amb valor social.

Veure més

Projectes

Inspira't, innova, actua

Dofins de tramuntana

Promou la conservació dels ecosistemes marins de la zona del Canyó del Creus i de la població de dofins mulars de la zona.

 

veure tots els projectes

Notícies

Jornada Biodiversitat i Empresa. El nou repte

El 5 de març de 2024 s’ha portat a terme la jornada Biodiversitat i Empresa. El nou repte, on el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural conjuntament amb el Club EMAS i Ecoacsa ha presentat diferents treballs en l’ámbit de la Biodiversitat i l’Empresa. Ecoacsa ha presentat l’estudi de les normatives que apliquen en…

Llegir més

Ajudem a implantar estratègies de biodiversitat a les empreses

Aquest nou projecte té per objectiu la inclusió d’aspectes relacionats amb la conservació i la gestió de la biodiversitat en el marc d’empreses i organitzacions amb sistemes de gestió ambiental (SGA) L’acció té per objectiu la creació d’una guia que serveixi d’ajuda per la integració d’aquests aspectes en el dia a dia de les empreses. Si…

Llegir més

Contacta'ns

Si vols saber més sobre Tàndem

  • Economia verda

    Economia verda

  • Donant ambiental

    Donant ambiental

  • Objectius desenvolupament sostenible

    ODS

  • RSCAT

    Responsabilitat Social a Catalunya