Tàndem promou la col·laboració win-win entre empreses i entitats sense ànim de lucre per desenvolupar projectes ambientals de caràcter innovador i amb valor social.

Passem de la teoria a la pràctica responent a necessitats, generant oportunitats innovadores i sintonitzant amb l’entorn i el territori.

Tàndem és un projecte del Departamemt d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i el Club EMAS (Associació d’organitzacions registrades EMAS a Catalunya)

Saber-ne més

Marketplace

Jornades del projecte Tàndem on es troben empreses, entitats, institucions, grups de recerca i particulars per fer créixer la seva xarxa de contactes en l’àmbit del medi ambient i desenvolupar nous projectes amb valor social.

Veure més

Projectes

Inspira't, innova, actua

Vi, ratpenats i papallones

Els ratpenats uns grans aliats per al control de plagues. Les papallones aliades per la pol·linització dels conreus.

 

Dofins de tramuntana

Promou la conservació dels ecosistemes marins de la zona del Canyó del Creus i de la població de dofins mulars de la zona.

 

veure tots els projectes

Notícies

Jornada Biodiversitat i Empresa. El nou repte

El 5 de març de 2024 s’ha portat a terme la jornada Biodiversitat i Empresa. El nou repte, on el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural conjuntament amb el Club EMAS i Ecoacsa ha presentat diferents treballs en l’ámbit de la Biodiversitat i l’Empresa. Ecoacsa ha presentat l’estudi de les normatives que apliquen en…

Llegir més

Ajudem a implantar estratègies de biodiversitat a les empreses

Aquest nou projecte té per objectiu la inclusió d’aspectes relacionats amb la conservació i la gestió de la biodiversitat en el marc d’empreses i organitzacions amb sistemes de gestió ambiental (SGA) L’acció té per objectiu la creació d’una guia que serveixi d’ajuda per la integració d’aquests aspectes en el dia a dia de les empreses. Si…

Llegir més

Contacta'ns

Si vols saber més sobre Tàndem

  • Economia verda

    Economia verda

  • Donant ambiental

    Donant ambiental

  • Objectius desenvolupament sostenible

    ODS

  • RSCAT

    Responsabilitat Social a Catalunya